Levering

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen die gaan over de topic ‘Levering’.

Algemeen

Ja, er worden geen leveringskosten aangerekend. 

De toestellen worden geleverd met BPOST.

Je kan dus kiezen om te laten leveren op :

  • Privéadres (van jezelf of een iemand anders)
  • Afhaalpunt
  • Pakjesautomaat
  • Click & connect winkelpunt

Toestellen worden om praktische redenen niet op kantoor geleverd.

In de mate van het mogelijke worden deze samen verzonden. Mocht de levertijd meer dan een week verschillen wordt elke bestelling toch apart verzonden. Eventuele backorders worden nageleverd.

Het pakje blijft een 2-tal weken (14 dagen, de dag waarop de postbode langskwam niet inbegrepen) ter beschikking in het afhaalpunt. Indien het pakket na deze termijn niet werd opgehaald, wordt het pakket terug naar de verzender opgestuurd.

Check je brievenbus, als je niet thuis bent op het ogenblik van de levering krijg je een brief in de bus dat je je pakket kan afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor. Indien je dit wenst kan de postbode het pakket een 2de keer aanbieden.

Bij een probleem met de geleverde bestelling gelieve contact op te nemen met endpoints@devso.be

Plaats van levering

Je kan je bestelling laten leveren op een adres naar keuze. Dit kan het adres van een familielid, afhaalpunt, pakjesautomaat,… zijn.

Neen, wij leveren enkel in België.

Dit is niet meer mogelijk van zodra uw toestel aangemeld is bij Bpost. Hiervan ontvangt u een bevestiging.

Termijn

De effectieve levering van het toestel hangt af van de gebruikelijke leveringstermijn van de leverancier. Hieromtrent kunnen geen garanties gegeven worden. We trachten steeds de levering zo snel mogelijk te handhaven.

De effectieve levering van het toestel hangt af van de gebruikelijke leveringstermijn van de leverancier. Hieromtrent kunnen geen garanties gegeven worden. Check steeds het bestelportaal voor je status.

Tijdstip

De leveringen gebeuren tussen maandag en vrijdag.

Indien je gekozen hebt voor levering op een privéadres en je niet thuis bent op het ogenblik van de levering krijg je een brief in de bus. Hiermee kan je je pakket afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor. Indien je dit wenst kan de postbode zich een 2de keer aanbieden.

Bpost komt langs tijdens de daguren (dit is tussen 8.00 en 17.00).

Dit is niet meer mogelijk van zodra u een bevestiging heeft ontvangen dat uw toestel werd aangemeld bij Bpost. Indien je gekozen hebt voor levering op een privéadres en je niet thuis bent op het ogenblik van de levering krijg je een brief in de bus dat je je pakket kan afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor of indien je dit wenst kan de postbode het pakket een 2de keer aanbieden.

Ik heb nog andere vragen over de levering, die hierboven niet beantwoord zijn, waar kan ik hiervoor terecht?

Je kan contact op nemen met DEVSO op het emailadres: siemens@devso.be

nl_NL