Services

Om jullie bij te staan in de nieuwste trends en jullie te “ontzorgen” van de intensieve workload die het managen van een hardware-vloot met zich meebrengt, hebben wij een aantal diensten ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven.

Mobile Device management kunnen jullie de toestellen die worden gebruikt door de werknemers beheren en beveiligen. Via een MDMportaal kan je de volledige hardware vloot beheren. Dit beheer kan volledig zelf uitgevoerd worden of je kan opteren voor een managed model waarbij onze experten deze service van je overnemen.

Enrollment en configuratie van je toestel onsite en offsite.

Assetmanager tool

Maak toestellen gebruiksklaar bij levering. bv opladen en plaatsen van casing, installeren van bedrijfseigen applicaties,…

Opleidingen op maat

CYOD portal met mogelijkheid tot gepersonaliseerde webshop voor aankoop van mobile devices en gebruik van digitale vouchers.

Ondervind je moeilijkheden om een company mobile policy op te stellen en wil je zeker zijn dat er niets aan het toeval wordt overgelaten? Devso kan advies verlenen en jullie ondersteunen in het opmaken van een company mobile policy.

Devso heeft ook een repair service. Herstellingen kunnen worden aangevraagd door bedrijven/werknemers. Wij kunnen zorgen voor een back-up toestel, het ophalen van het te herstellen toestel, de herstelling en het terugbrengen van het herstelde toestel.

Devso draagt ook een steentje bij voor een beter milieu door ons eigen Recycle programma. Toestellen die end of life zijn kunnen aangeboden worden in ons recycle program, indien het toestel nog in degelijke staat is en voldoende waarde heeft. Hierdoor is het mogelijk om geld te recupereren van dit toestel.

nl_NL