Your Device, our Solution:

Sinds we van start zijn gegaan in 2018, hebben we onze klanten consequent een selectie van services en producten van topkwaliteit aangeboden. Vanwege het snelle tempo van de technologische vooruitgang streven we ernaar onze zakelijke praktijken voortdurend te verbeteren, de nieuwste goederen op voorraad te houden en klanten in staat te stellen de beste aankoopbeslissingen te nemen. DevSo biedt u een compleet pakket aan ICT toestellen voor u en uw werknemers. DevSo ontzorgt u van alle mogelijke hindernissen en zorgt voor elke integratie binnen uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook naar uw sociaal secretariaat. “Choose your own device”, “Bring your own Device”, “Flexibele verloning”, enz zijn allen onze core en zit ingebakken in onze bedrijfsDNA.

Macbook pro grouped
Macbook Air M2

FLEX REWARD / CAFETARIA PLAN

Flexibele verloning met ICT producten
Als leverancier kunnen wij binnen het cafetariaplan/Flexibele verloningsplan het deel multimedia verzorgen voor bedrijven. Wij adviseren en ontzorgen klanten bij hun keuze in multimedia devices en accessoires. Aankoop of leasing, al dan niet met extra verzekering zit allemaal in het aanbod.

Wij beschikken over een web-based tool om uw bestellingen aangaande multimedia op een efficiënte manier te laten verlopen.
Onze samenwerking met verschillende sociaal secretariaten maakt ons een unieke partner met flexibele en op maat oplossingen voor bedrijven in het kader van flexibele verloningsplannen.

Totale ontzorging is waar we het beste in zijn. Als werkgever hoeft u zicht geen zorgen te maken over de presales of dienst na verkoop, daar zorgen onze medewerkers namelijk voor. Heeft u als werknemer een vraag of is uw toestel defect dan zorgen wij ervoor dat u snel en correct wordt verdergeholpen.

AANKOOP ICT EN TELECOM MATERIAAL:

Uiteraard kan u bij DEVSO ook terecht voor de aankoop van al uw ICT materiaal voor uw bedrijf. Devso biedt een volledig gamma aan Notebooks, Chromebooks, PC’s, All-in-Ones, alsook bijhorende accessoires. Heeft u een smartphone of tablet nodig, ook dan kan je bij ons terecht voor de aankoop van je toestel en accessoires. Neem een kijkje op onze webshop on het volledige aanbod te ontdekken.

Macbook Pro M2

DEVSO & APPLE: Het Perfecte Partnerschap

Omdat we Apple kunnen aanbieden, nemen we de trots op ons om Apple-producten en aanverwante diensten te leveren. Waarom? Omdat we geloven dat Apple een enorme meerwaarde biedt, met name voor de cafetariaplannen. We weten dat veel mensen bewust kiezen voor Apple-producten voor persoonlijk gebruik, maar de kosten kunnen soms een hindernis zijn. Met onze flexibele cafetariaplannen, is het nu gemakkelijker en betaalbaarder om van deze premium producten te genieten.

DEVSO RECYCLE:

Wilt u overstappen op het nieuwste model maar weet u niet wat u moet doen met uw oud toestel? Bij DEVSO hebben we de perfecte oplossing. Met onze online tool kunt u eenvoudig de waarde van uw oude toestel bepalen. U zult verbaasd zijn hoeveel uw toestel nog waard kan zijn!

Bijzonder aan te stippen is de hoge restwaarde die Apple-producten behouden. Als u een Apple-apparaat inruilt, kunt u rekenen op een extra aantrekkelijke korting op uw volgende aankoop, bovenop de fiscale voordelen van ons flexibele cafetariaplan. Dit betekent dat u de nieuwste technologie in handen krijgt voor een franctie van de kosten, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld door het recyclen van uw oude toestel.

Natuurlijk geldt het inruilprogramma ook voor andere merken. Hoewel deze over het algemeen een iets lagere restwaarde hebben dan Apple-producten, kunnen ze toch nog een aanzienlijke korting opleveren op uw volgende aankoop.

Dus waar wacht u nog op? Bereken vandaag nog hoeveel uw oude toestel waard is en ontdek hoe u kunt besparen op uw volgende aankoop bij DEVSO! Bereken hier hoeveel je oude toestel nog waard is of neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest.

Hoe werkt het cafetariaplan?

Voorbeeld: “Stel, u hebt een werknemer, laten we haar Evy noemen, die een grote fan is van Apple-producten. Ze houdt ervan om de nieuwste technologie in handen te hebben, maar de kosten van de nieuwste iPhone 14 zijn voor haar te hoog om dit privé aan te schaffen. Met een cafetariaplan kan Evy ervoor kiezen om de iPhone 14 als onderdeel van haar loonpakket te ontvangen.”

  • Flexibiliteit: Evy krijgt de kans om haar beloning zelf te kiezen. Ze kan ervoor kiezen om een deel van haar brutoloon in te ruilen voor de iPhone 14, die ze anders misschien niet zou kunnen veroorloven.

  • Belastingvoordelen: Door de iPhone 14 via het cafetariaplan te verkrijgen, kan Evy genieten van fiscale voordelen. Het beschikbare budget wordt afgehouden van het brutoloon waardoor Evy meer budget kan spenderen dan het te ontvangen in cash.

  • Talent aantrekken en behouden: Het feit dat uw bedrijf een cafetariaplan aanbiedt dat haar deze flexibiliteit geeft, verhoogt Evy’s tevredenheid en betrokkenheid bij het bedrijf. Dit kan haar ook motiveren om op lange termijn bij het bedrijf te blijven.

  • Beheersbare kosten: Als werkgever hebt u controle over welke toestellen, accessoires en opties in het cafetariaplan worden opgenomen. U kunt ervoor zorgen dat de kosten passen binnen uw budget, terwijl u nog steeds waardevolle opties zoals de iPhone 14 aanbiedt.

Het aanbieden van zo’n flexibele verloning kan een win-win situatie creëren voor zowel u als uw werknemer. Het biedt Evy de mogelijkheid om het nieuwste Apple-apparaat te bezitten, terwijl u een tevreden en gemotiveerde werknemer behoudt

Laat je gegevens na en win een AirTag

Heb jij interesse om voor jouw bedrijf ook een cafetariaplan op te zetten? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang een Apple AirTag*.

*Beschikbaar voor de eerste 10 deelnemers.

nl_NL

Dank je wel voor je mail, we gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag?